Pulpe de pui cu bere,la cuptor |
Ingrediente:
8 pulpe de pui
boia dulce de ardei
700 mililitri bere
usturoi
sare
piper măcinat
Mod de preparare:
Se începe prin a curăța și spăla pulpele de pui.Se pun într-o cratiță și se adaugă boia dulce de ardei,sare și piper măcinat.Se amestecă și se pune peste o folie alimentară.Timp de 30 minute se lasă să se omogenizeze carnea cu ingredientele.
Se adaugă pulpele de pui într-o tavă,se toarnă berea(am ales berea neagră) și se bagă tava la cuptor,la temperatura de 170 grade.Se mai adaugă apă sau bere,când va fi gata va rezulta un sos gustos.Nu trebuie să pun ulei,deoarece carnea își va lăsa grăsime.
După 20 minute se pune usturoi pisat.Pulpele trebuie să fie rumenite deasupra.Se scoate tava de la cuptor și se lasă până vor fi servite pulpele.
Pentru garnitură se poate folosii salată,piure sau orez.Este o rețetă ce merită încercată și să îmi spuneți cum a fost.Poftă bună.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu