Ardei umplut |
Ingrediente:
12 ardei grași
200 grame de orez
700 grame de carne tocată de porc
1 ceapă
3 ouă
3 linguri de bulion
sare
Această rețetă este una din rețetele mele preferate.Sper să vă placă și să o pregătiți pentru familia și prietenii voștri.
Mod de preparare:
Se începe prin a spăla ardeii și apoi se îndepărtează cotorul,nervurile și semințele.Eu am folosit ardei de culori diferite.
Într-un castron se adaugă carnea tocată de porc împreună cu trei ouă,sare și ceapă tocată mărunt și orez.Se amestecă și apoi se umple ardeii grași cu preparatul făcut din carnea tocată.
Se pun ardeii într-o oală încăpătoare,adică de 10 litri,se pune trei căni de apă și se lasă să fiarbă.În timp ce fierbe pun 3 linguri de bulion pentru gust și aspect.După ce au fiert se poate servi.Poftă bună.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu