joi, 28 noiembrie 2019

Ciorbă de perișoare

Ciorbă de perișoare




     Ingrediente

carne tocată de porc
morcov
ceapă
ardei gras
leuștean
roșii
ouă
păstârnac
sare




 
     Mod de preparare

          Eu am avut carne de porc,dar se poate și cu carne de curcan.Carnea tocată se poate procura de la magazin,dar eu am avut carne pe care am tocat-o.Apoi am tăiat mărunt doi morcovi,doi ardei grași,o ceapă,un păstârnac și le-am pus la fiert. Roșiile luate din grădina proprie,le-am decojit și apoi tăiat mărunt.M-am apucat să fac perișoare,atunci când au fiert legumele.Carnea tocată o leg cu două ouă,pun orez și leuștean tocat și după amestec compoziția.Am făcut grămăjoare micuțe pe care le-am pus la fiert împreună cu legumele.Când totul s-a fiert pun un ou bătut,roșii tăiate și leuștean.Pentru gust mai bun am pus borș.Când este gata de servit,eu consum cu un ardei iute.Poftă bună să avem și sănătoși să fim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Cozonac