Borș de pește |
Ingrediente
5 pești(crap,șalău,după cum doriți)
4 morcovi
2 cepe
2 ardei grași
o jumătate de țelină
4 linguri de ulei
sare
piper
cartofi
3 linguri de oțet
pătrunjel
Mod de preparare
Se pune apă pe foc,apoi ne apucăm să tăiem patru morcovi medii,două cepe,trei roșii,o jumătate de țelină și doi ardei grași,dăm legumele prin răzătoare.
În tigaie punem patru linguri de ulei unde călim legumele,adăugăm sare și piper.
Pentru a fi pregătit mai ușor tăiem peștele rondele.În oală punem legumele,iar după 15 minute adăugăm peștele cu cartofi mai micuți,îl punem pe foc mediu.Este bine să amestecați rar,pentru a nu se sfărâmă peștele.Pentru gust punem sare,trei linguri de oțet,când este aproape gata punem pătrunjel,este timpul să fie servit,poftă bună.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu